Sim Only abonnement
voor senioren

SIM ONLY BESTELLEN

Het kiezen van het juiste mobiele abonnement kan een uitdaging zijn. Je hebt wellicht niet dezelfde behoeften als de jongere generaties die voortdurend online zijn. Op zoek naar iets eenvoudigs, betrouwbaars en vooral betaalbaars? Geen zorgen, bij Budget Mobiel ben je aan het juiste adres. Wij bieden een mobiel abonnement dat perfect is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Eenvoudig en duidelijk

Bij Budget Mobiel streven we ernaar om de dingen eenvoudig en duidelijk te houden. Wij begrijpen dat je geen behoefte hebt aan ingewikkelde abonnementen met allerlei extra's die je toch niet gebruikt. Daarom zijn onze abonnementen rechttoe rechtaan. We hebben verschillende bundels beschikbaar. Zo kun je kiezen wat het beste bij jou past. En dat alles voor een vaste, lage prijs per maand. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over onverwachte kosten of verrassingen achteraf.

Altijd verbonden

In deze tijd van digitale communicatie is het fijn om altijd bereikbaar te zijn. Of je nu met je kinderen wilt praten, een afspraak bij de dokter wilt maken of gewoon het laatste nieuws wilt lezen. Je hebt een betrouwbare mobiele service nodig. Bij Budget Mobiel kun je erop vertrouwen dat je altijd verbonden bent. We maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN, dus ons netwerk heeft een brede dekking en is zeer betrouwbaar. Zo kun je altijd en overal bellen, sms'en en internetten.

Onbeperkt bellen en sms'en

Communicatie is de sleutel, vooral als je op afstand contact wilt houden met je geliefden. Daarom kun je bij Budget Mobiel kiezen voor onbeperkt bellen en sms'en. Of je nu lange gesprekken wilt voeren met je kleinkinderen of een snel berichtje wilt sturen naar een vriend. Je hoeft je nooit zorgen te maken over het overschrijden van je belminuten of sms-limiet.

Genoeg data voor jouw behoeften

Hoewel je misschien niet zoveel data nodig hebt als de jongere generaties, heb je nog steeds een fatsoenlijke hoeveelheid nodig voor het dagelijks leven. Misschien wil je jouw e-mails controleren, het weerbericht bekijken, een routebeschrijving opzoeken of gewoon wat surfen op het web. Wat je datagebruik ook is, Budget Mobiel heeft een abonnement dat bij jou past.

Welke databundel past bij mij?

Betaalbaar en zonder verborgen kosten

Bij Budget Mobiel houden we van transparantie. Onze abonnementen zijn betaalbaar en hebben geen verborgen kosten. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaalt. En, als je kiest voor ons maandelijks opzegbare abonnement, dan kun je ook nog eens op elk moment opzeggen zonder extra kosten.

Gewoon goede klantenservice

We begrijpen dat je soms wat hulp nodig kunt hebben. Daarom hebben we een toegewijde klantenservice die altijd klaar staat om je te helpen. Of je nu vragen hebt over je abonnement, problemen hebt met de service of gewoon wat hulp nodig hebt bij het gebruik van je mobiele telefoon. Onze klantenservice is er om je te ondersteunen.

Waarom kiezen voor Budget Mobiel?

Topkwaliteit voor een budget prijs

Budget Mobiel is de ideale keuze voor senioren die op zoek zijn naar een eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar mobiel abonnement. We begrijpen je behoeften en bieden abonnementen die daarop aansluiten. Bovendien zul je altijd een vriendelijk en behulpzaam iemand aan de andere kant van de lijn vinden als je hulp nodig hebt.

Bekijk onze mobiele abonnementen
sim-only-abonnementen