Van Robin Mobile naar Budget Mobiel

Bekijk aanbod

Welkom bij Budget Mobiel

Budget Mobiel is, net als Budget Alles-in-1 én Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Aanbieder van Sim Only abonnementen voor een superscherpe prijs. Én, dat ook nog eens via het betrouwbare KPN-netwerk. We zorgen dat het werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Helemaal mooi meegenomen is dat je zo ook nog eens flink bespaart op je vaste lasten.

Robin Mobile

Robin Mobile werd in 2013 opgericht met de overtuiging dat mobiele telefonie anders, goedkoper en transparanter kon. Robin Mobile ging voorop door als eerste Nederlandse provider abonnementen aan te bieden voor mobiel bellen, sms'en en internetten voor een vast bedrag per maand. Om de diensten te kunnen blijven aanbieden tegen een voordelig tarief, bundelden Budget Thuis en Robin Mobile hun krachten in 2019. In 2020 is Robin Mobile, Budget Mobiel geworden.

Overstappen
Combikorting Budget Thuis

Profiteer van combikorting

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Mobiel met Budget Energie en Budget Alles-in-1? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Wat kan oplopen tot € 17,50 per maand. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, je energie en telecomdiensten onder één dak.