Supervoordelige
Abonnementen

Best geteste 5G-netwerk (KPN)

Bekijk aanbod

20 GB + onbeperkt bellen/sms

Voor € 16,50 per maand

Kijk je niet alleen graag YouTube-video's, maar volg je ook live voetbalwedstrijden onderweg op je telefoon, stream je muziek en volg je daadwerkelijk alles op sociale media? Dan is deze bundel perfect voor jou. Met onze 20 GB bundel heb je voldoende data om dit dagelijks te doen.

BM Simkaart 20GB

20 GB + onbeperkt bellen/sms

Onze 20 GB bundel is ideaal voor de streamliefhebber die óók een TikTok-titaan is. Begin vandaag nog met besparen op je telefoonkosten door te kiezen voor onze 20 GB databundel

  • 20 GB internet, onbeperkt sms’jes én belminuten
  • Voor slechts € 16,50 per maand
  • Best geteste 5G-netwerk van Nederland (KPN)
  • Tijdelijk géén aansluitkosten t.w.v. € 20,-
  • Geldig in Nederland én andere EU-landen.

Je simkaart wordt binnen 2 werkdagen verstuurd.

Combineer en profiteer elke maand van combikorting
12 maanden
korting
KPN Logo

Op het betrouwbare KPN-netwerk

Het best geteste 5G-netwerk van Nederland

Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN-netwerk. Het mobiele netwerk van KPN is door umlaut Connect uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk ter wereld. Dus reken maar op goede dekking. Altijd en overal.

Wil jij ook profiteren van het beste mobiele netwerk wereldwijd, maar dan tegen een voordelige prijs?

Bekijk onze sim only abonnementen >

GEWOON GOEDE DEKKING

Bekijk het in jouw regio

Benieuwd naar de dekking op jouw adres? Bekijk het in ons overzicht.

Bekijk netwerkdekking
bellen vanuit Nederland

Zo ervaren andere klanten Budget Mobiel

Reviews en ervaringen via Kiyoh

Onze klanten zijn erg blij met Budget Mobiel. We zijn trots op alle positieve reacties die we krijgen. En dankzij feedback uit het verleden hebben we verschillende verbeterpunten kunnen doorvoeren.

Neem een kijkje op Kiyoh en ontdek zelf wat onze klanten over ons zeggen. We kijken ernaar uit om je als tevreden klant te verwelkomen bij Budget Mobiel!

Lees klantbeoordelingen

ALTIJD ÉN OVERAL BEREIKBAAR

In binnen- en buitenland

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel, bijvoorbeeld als het gaat om gebruik in het buitenland. Lees hier alles over hoe het zit met je GB’s, sms’jes en minuten in het buitenland.

Meer info

“Op het beste mobiele netwerk van Nederland, maar dan supervoordelig“

Nummerbehoud

NUMMERBEHOUD

Je mobiele nummer blijft van jou

Kies tijdens het bestellen voor nummerbehoud. Daarna ontvang je een sms om je aanvraag te bevestigen. Wij regelen de rest!

Zo blijf je altijd bereikbaar én heb je geen dubbele kosten.

Overstappen naar Budget Mobiel

Regelen we voor je

Overstappen naar Budget Mobiel is heel eenvoudig. Ook als je kiest voor nummerbehoud. Kies bij het bestellen voor nummerbehoud en wij zeggen het contract bij je huidige provider op. Dit kan al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige abonnement.

Meer info
Overstappen

GOED VOOR HET MILIEU

Én je portemonnee

Vaak is het upgraden van je smartphone naar het allernieuwste model helemaal niet nodig, omdat het toestel het vaak nog prima doet. Simkaarten kosten minder grondstoffen dan nieuwe smartphones, en verminderen elektronisch afval. Daarmee help je het klimaat een handje. Én dit is goed voor je eigen portemonnee.

bespaarmelder

IK KAN NOG NIET OVERSTAPPEN

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in