Topkwaliteit voor
Een budget prijs

Best geteste 5G-netwerk (KPN)

BEKIJK AANBOD

10 GB + onbeperkt bellen/sms

Voor € 11,50 per maand

Wil jij niets missen op sociale media? Dan is deze bundel perfect voor jou. Vooral als je vaak onderweg bent en van series kijken of TikTok houdt. Voor je beeldvorming: een uurtje TikTokken kost je ongeveer 840 MB en een uurtje browsen op het internet ongeveer 20 MB. Dus met deze bundel kun je wel een tijdje vooruit.

BM Simkaart 10GB

10 GB + onbeperkt bellen/sms

Onze 10 GB bundel is geschikt voor de échte sociale media liefhebbers. Blijf verbonden met je vrienden en begin vandaag nog met besparen op je telefoonkosten met onze voordelige 10 GB databundel.

  • 10 GB internet, onbeperkt sms’jes én belminuten
  • Voor slechts € 11,50 per maand
  • Best geteste 5G-netwerk van Nederland (KPN)
  • Tijdelijk géén aansluitkosten t.w.v. € 20,-
  • Geldig in Nederland én andere EU-landen.

Je simkaart wordt binnen 2 werkdagen verstuurd.

Combineer en profiteer elke maand van combikorting
Tot 12
maanden
korting
KPN Logo

Best geteste 5G-netwerk: KPN

Budget Mobiel maakt gebruik van het KPN-netwerk. Het mobiele netwerk van KPN is door Umlaut Connect uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk ter wereld. Dus reken maar op goede dekking. Altijd en overal. Zowel in binnen- als buitenland.

Kies je voor Budget Mobiel? Dan kies je bewust voor topkwaliteit voor een budget prijs.

Bekijk onze sim only abonnementen

Wat voor internetgebruiker ben jij?

Weet je niet precies hoeveel GB’s je maandelijks verbruikt? Je bent zeker niet de enige. Ben je nieuwsgierig naar jouw persoonlijke verbruik? En wil je ontdekken welke mobiele bundel het beste bij jou past? Dan ben je hier op de juiste plek! Ontdek welke bundel passend is bij jouw behoeften.

Doe de test
BM Internetgebruiker 2024M03
bellen vanuit Nederland

GEWOON GOEDE DEKKING

Bekijk het in jouw regio

Benieuwd naar de dekking op jouw adres? Bekijk het in ons overzicht.

Bekijk netwerkdekking

ALTIJD ÉN OVERAL BEREIKBAAR

In binnen- en buitenland

Met je Sim Only abonnement van Budget Mobiel ben je altijd én overal bereikbaar. Zowel in binnen- als buitenland. Wel met hier en daar een spelregel, bijvoorbeeld als het gaat om gebruik in het buitenland. Lees hier alles over hoe het zit met je GB’s, sms’jes en minuten in het buitenland.

Meer info

“Op het beste geteste 5G-netwerk van Nederland, maar dan voor een budget prijs“

NUMMERBEHOUD

Je mobiele nummer blijft van jou

Kies tijdens het bestellen voor nummerbehoud. Daarna ontvang je een sms om je aanvraag te bevestigen. Wij regelen de rest!

Zo blijf je altijd bereikbaar én heb je geen dubbele kosten.

Nummerbehoud
Overstappen

Overstappen naar Budget Mobiel

Regelen we voor je

Overstappen naar Budget Mobiel is heel eenvoudig. Ook als je kiest voor nummerbehoud. Kies bij het bestellen voor nummerbehoud en wij zeggen het contract bij je huidige provider op. Dit kan al vanaf 4 maanden voor de einddatum van je huidige abonnement.

Meer info

GOED VOOR JE PORTEMONNEE

Én het klimaat

Vaak is het upgraden van je smartphone naar het allernieuwste model helemaal niet nodig, omdat het toestel het vaak nog prima doet. Simkaarten kosten minder grondstoffen dan nieuwe smartphones, en verminderen elektronisch afval. Daarmee help je het klimaat een handje. Én dit is goed voor je eigen portemonnee.

IK KAN NOG NIET OVERSTAPPEN

Maar bespaar natuurlijk graag

Is overstappen voor je energie, mobiel bellen of alles-in-1-pakket nu nog niet mogelijk, omdat je gebonden bent aan een contract? Máár, profiteer je in de toekomst graag van de blijvend lage tarieven en combikorting bij Budget Thuis? Stel de bespaarmelding in. Dan herinneren wij je aan ons voordelige aanbod, zodra je kunt overstappen. Zo weet je zeker dat je geen voordeel misloopt!

Stel bespaarmelding in
bespaarmelder