Gas-, water- en lichtkosten

Zo kun je besparen op je energiekosten

Onmisbare kostenposten in elk huishouden zijn gas, water en licht. De kosten van gas, water en licht kunnen nogal veel verschillen. Het is daarom belangrijk om deze kosten te vergelijken. Op onze klant-worden pagina kun je gemakkelijk en snel jouw energie- en gasverbruik invullen en bekijken hoeveel je maandelijks betaalt voor je energierekening.

Bekijk onze tarieven

WAT ZIJN DE GEMIDDELDE GAS-, WATER EN LICHTKOSTEN IN NEDERLAND?

Een gezin van 2 personen in een rijtjeshuis verbruikt gemiddeld 1.500 m³ gas en 3.300 kWh per jaar. Woon je met 4 personen, dan wordt dit gemiddeld verbruik al opgeschroefd naar 1.700 m³ gas en 4.200 kWh per jaar. Gemiddelde kosten voor waterverbruik zijn maandelijks ongeveer € 22,-. De kans dat jij precies gemiddeld bent is klein. Persoonlijke omstandigheden hebben veel invloed op je energierekening. Zoals het soort huis waarin je woont, het bouwjaar, het aantal personen in je huishouden en de manier waarop je zelf met energie omgaat. Door een aantal handige besparingstips toe te passen, kun je je energiekosten lager houden. Waar je wel van uit kunt gaan; bij Budget Energie proberen we altijd de scherpste energieprijzen aan te bieden met daarbij de beste klantenservice.

ENERGIEKOSTEN ONLINE VERGELIJKEN

Vergelijk dus online de kosten van je gas, water, en licht, zodat je maandelijks niet voor onnodig hoge bedragen komt te staan. Begin bij je gas en elektriciteit en stap over naar Budget Energie.

De Budget Thuis app

Alle informatie in je broekzak

  • Inzicht in je verbruik en kosten
  • Makkelijk en snel je gegevens aanpassen
  • Gewoon goede service
Apple App StoreGoogle Play Store
Download app | algemeen