You're on the prod environment.

Altijd én overal goede wifi

Het beste wifi-thuisnetwerk

Regel het met Google Nest Wifi: nu cadeau bij Internet én TV

Stap één voor goed internet in huis: Internet via Budget Alles-in-1. Maar, volledige, snelle en betrouwbare wifi in heel je huis van kelder tot zolder gaat soms niet (hoe graag we ook willen) zonder een wifiversterker. En dat is hierbij opgelost.

Word nu klant bij Budget Alles-in-1 voor je Internet én TV en ontvang een Google Nest Wifi-router en –punt (t.w.v. € 259,-). Zo heb je overal in huis perfecte wifi. Werkt gewoon ;)

Bestel Alles-in-1

Google Nest Wifi

Nu € 259,- € 0,- bij Internet én TV

De Google Nest Wifi, behorend tot de nieuwste generatie slimme Google Wifi-systemen, zorgt voor een snelle en betrouwbare wifi-verbinding in je hele huis. Máár, dat niet alleen. In het Wifi-punt is namelijk ook de Google Assistent ingebouwd. En dat betekent dat het ook een slimme speaker is. Zeg bijvoorbeeld “Hé Google, speel ontspannende geluiden” en het relaxen kan beginnen. Ook speel je op deze manier bijvoorbeeld je favoriete muziek via Spotify.

Google Nest Wifi

Een veelzijdige wifi-versterker

Dit heeft Google Nest Wifi in z’n mars

Zoals net al even benoemd is, zijn de Google Nest Wifi-router en het –punt heel veelzijdig. Het belangrijkste is natuurlijk dat het samen zorgt voor een uitstekende wifidekking in heel je huis. Daarnaast kun je ook andere slimme apparaten aansluiten op je Wifi-punt én is dit ook te gebruiken als een slimme speaker.

Weten wat die twee stijlvolle witte bolletjes allemaal in hun mars hebben? Komt-ie!

Dekking in je hele huis

Met de Nest Wifi leg je een zogenaamd mesh-netwerk aan in je woning. De Wifi-router en het Wifi-punt zorgen samen voor een sterk wifisignaal in je woning. Stel de Wifi-router staat in de woonkamer en het Wifi-punt in de naastgelegen keuken. En je verplaatst je van woonkamer naar keuken, maar je wilt tijdens het koken je serie nog afkijken, dan neem je je laptop mee en switch je automatisch naar de router of het punt dat op dat moment voor jou de beste wifi verzorgt. Efficiënt dus!

Daarnaast zorgt een Wifi-router tot zo’n 120 m² dekking en één Wifi-punt tot zo’n 90 m². Samen een flinke oppervlakte dus waar je optimaal van je internet kunt genieten.

Veilig én betrouwbaar

De Google Nest Wifi houdt je netwerk veilig én betrouwbaar. Om in technische termen te spreken: er wordt gebruikgemaakt van WPA3-versleuteling. Daarnaast worden automatisch beveiligingsupdates uitgevoerd. Zo zijn én blijven je online-gegevens veilig binnen je eigen wifi-netwerk.

Koppel tot 200 slimme apparaten

Naast dat je Wifi-punt ook een slimme speaker is, kun je aan het Wifi-punt in combinatie met de Wifi-router ook tot zo’n tweehonderd apparaten koppelen. Denk dan aan je slimme thermostaat of bijvoorbeeld op afstand te bedienen lampen. Daarnaast is de verbinding ook sterk genoeg om meerdere (weer even technisch) 4K-video’s tegelijk te streamen. Prestaties van formaat dus!

Stijlvol én duurzaam

Naast dat de Google Nest Wifi een harde werker is, ziet het er ook nog eens stijlvol uit. Op keramiek geïnspireerd en daardoor geschikt voor elk interieur. Daarnaast maakt het gebruik van eenvoudige en onopvallende verlichting om je te laten weten dat het netwerk actief is. En, dat de ingebouwde Google Assistent je verzoek heeft gehoord. Daarnaast is de Google Nest Wifi ook nog eens duurzaam geproduceerd. De ombouw van de Nest Wifi-router bestaat voor 45% uit gerecycled plastic en het Wifi-punt voor 40%.

Controleer je wifi-snelheid

Je kunt met een apparaat dat verbonden is met een Wifi-punt altijd controleren hoe je verbinding ervoor staat. Dit wordt dan aangeduid in Mbps. Zo kun je zien of je in die ene hoek in je huis betere dekking hebt of dat je het Wifi-punt toch beter iets kunt verplaatsen. Zo maak je zo optimaal mogelijk gebruik van de Google Nest Wifi.

Google Nest Wifi

Gratis Google Nest Wifi

Nu cadeau bij Internet én TV via Budget Alles-in-1

Word nu Budget Alles-in-1-klant voor je Internet en TV en kies voor de gratis Google Nest Wifi: een Wifi-router mét extra Wifi-punt. En dat ter waarde van maar liefst € 259,-. Zo haal je nóg meer uit je internet. Controleer de beschikbaarheid van Budget Alles-in-1 op jouw adres, stel je pakket samen en verzeker jezelf van optimale wifi, van kelder tot zolder.

Bekijk aanbod
Interactieve TV