VOORDELIG INTERNET
VOOR THUIS

Met wifi in elk hoekje

Bekijk ons aanbod

INTERNET VIA HET BETROUWBARE KPN-NETWERK

Stap één voor goed internet in huis: internet via Budget Alles-in-1. Via het netwerk van KPN, betrouwbaar en stabiel dus. Én, alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je een modem van topkwaliteit in bruikleen: de DrayTek Vigor2765ac. We zorgen dat je internet werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Daarnaast bespaar je ook nog eens flink op je vaste lasten. Mooi meegenomen!

BA1 Beeld Artikelblok Dreytek 2023M12 V1
BA AB Beeld Artikelblok Vigor 2024M01

2 WIFI-VERSTERKERS CADEAU

Ter waarde van € 336,-

Iets krijgen. Altijd leuk, toch?! Ga voor Internet & TV via Budget Alles-in-1 en kies bijvoorbeeld voor de wifi-versterkers van DrayTek. Deze versterkers gaan perfect samen met je DrayTek-modem. Volledige, snelle en betrouwbare wifi in heel je huis van kelder tot zolder: soms gaat dit niet (hoe graag we ook willen) zonder wifi-punten. En dat is hierbij opgelost. Draadloos, snel en overal perfect bereik. Waar je het ook nodig hebt!

OVERAL GOEDE WIFI

De wifi-versterkers van Draytek bieden standaard Mesh-ondersteuning. Dé nieuwste technologie als het gaat om draadloos internet. Draadloze wifi-punten worden hiermee automatisch met elkaar verbonden. Zo bouwt het netwerk vanzelf de beste verbindingen, zonder dat je kabels hoeft te leggen naar lastige plekken.

In deze versterkers zit assisted wifi roaming. Hiermee is het mogelijk een heel sterk draadloos netwerk te creëren. De wifi-punten vormen samen een groot netwerk. En, terwijl je door je huis beweegt, maakt jouw apparaat zelf continu verbinding met het sterkste wifi-punt in de buurt. Zo heb je altijd van een stabiele wifi-verbinding. Zónder onderbrekingen en waar je ook bent in huis.

Werking wifiversterker

Nu cadeau
bij Internet én TV

Via Budget Alles-in-1

Word nu Budget Alles-in-1-klant voor je Internet & TV en kies voor de gratis wifiversterkers. Ter waarde van maar liefst € 336,-! Zo haal je nóg meer uit je internet. Controleer de beschikbaarheid van Budget Alles-in-1 op jouw adres, stel je pakket samen en verzeker jezelf van optimale wifi, van kelder tot zolder.

Bekijk ons aanbod
Interactieve tv