Over Budget Thuis

Alles voor thuis gewoon bij één partij

Bekijk onze TV Campagne

Over ons

Stel, je wilt een nieuw kapsel. Dan laat je je haar toch ook niet verven bij de ene salon en knippen bij een andere? Precies. Maar, thuis doe je eigenlijk hetzelfde met je stroom, gas, internet, tv en sim only. Bij Budget Thuis combineer je alles voor thuis gewoon bij één partij. Dat is wel zo makkelijk én voordelig. Klinkt logisch, toch!?

Combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only. Dit kan oplopen tot maar liefst € 210,- per jaar!

Wij helpen je om meer tijd en geld te besparen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.

TV-commercial

Bekijk hier onze Budget Thuis commercial 'Alles onder 1 dak'.

Onze mijlpalen

BESTE PROVIDER VAN NEDERLAND

September 2021 - Bedankt, alle Budget Alles-in-1 klanten! We zijn namelijk door Pricewise uitgeroepen tot beste provider van Nederland in 2021. En daar zijn we natuurlijk supertrots op! Internet, TV & Bellen tegen een blijvend lage prijs mét gewoon goede service is waar we iedere dag weer naar streven. En daarom is deze award het mooiste compliment dat we van onze klanten kunnen krijgen.

pricewise-provider-award-2021

1 JAAR BUDGET THUIS

Januari 2021 - Al je energie- en telecomdiensten onder één dak. Tegen een zo laag mogelijke prijs en zonder gedoe. In januari 2021 bestond Budget Thuis alweer één jaar. Budget Thuis is sinds januari 2020 het dak boven Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel. Tijd om een aantal van onze klanten eens te verrassen! En ook een mooi moment om te vragen wat ze nu eigenlijk van Budget Thuis vinden. Nieuwsgierig? Bekijk het hier!

1 MILJOEN KLANTEN!

Augustus 2021 - Budget Thuis heeft de mijlpaal van 1 miljoen klanten bereikt! En dat is niet niks. Dat is méér dan 19 keer een gevulde Rotterdamse Kuip, twee keer het aantal inwoners van de stad Den Haag en meer dan het totaal aantal fietsen in Amsterdam. Daar zijn wij natuurlijk supertrots op en daarom willen we één persoon in het bijzonder bedanken, namelijk: onze miljoenste klant. Wij gingen op pad met een speciaal samengesteld cadeaupakket én een bos bloemen om dit persoonlijk aan hem te overhandigen!

Alles onder 1 dak

Onze pay off is ALLES ONDER 1 DAK. Het is de achterliggende gedachte voor onze diensten, onze klanten en waar we als bedrijf voor staan. Al onze diensten zijn de basisbehoeften van families, gezinnen en huishoudens. Producten waar het eigenlijk best raar is als je ze bij verschillende partijen afneemt. Net zo raar als je haar laten verven bij de ene salon en knippen bij een andere. Wij vinden het heel logisch om stroom, gas, internet, tv en sim only te combineren. En dat doen we als eerste aanbieder voor heel Nederland. Dat brengt onze klanten gemak en voordeel. Daarom Budget Thuis, ALLES ONDER 1 DAK.

ALLES ONDER 1 DAK betekent ook voordeel. Naast dat we onze producten aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs, levert combineren ook extra voordeel op. Onze klanten profiteren elke maand van combikorting bovenop de al lage prijs voor Internet & TV en Sim Only.

Verder staat ALLES ONDER 1 DAK voor betrouwbaarheid en eenvoud. Met ruim één miljoen klanten en behorende tot de top 4 energieleveranciers, leveren we naast groene stroom, gewoon goed werkend internet en houden we het simpel wat betreft onze sim only abonnementen. Dit doen we dan weer wél via het kwaliteitsnetwerk van KPN. We zorgen gewoon dat je erop kan vertrouwen dat het werkt.

BUDGET THUIS KAN NOG WEL WAT EXTRA HANDEN GEBRUIKEN

Budget Thuis groeit als kool. Dat betekent dat we werk hebben. Veel werk. Misschien ook voor jou? Vooral als je wil meegroeien, meedenken en meebouwen hebben we je nodig. Hopelijk zien we je in ons kantoor, hartje Amsterdam.

Bekijk onze vacatures

Meer informatie?

PERSVRAGEN?

Stuur een e-mail naar persvoorlichting@budgetthuis.nl.

PARTNER WORDEN?

Voor samenwerkingen met Budget Thuis kun je contact opnemen met partners@budgetthuis.nl.

Let op: Deze e-mailadressen zijn voor journalisten en partners! Klanten kunnen hier terecht met vragen.