You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

De laatste updates

Speciaal voor jou!

Van de laatste updates over sport, tv-series en films tot aan de nieuwst uitgebrachte gadgets en software updates. We hebben de belangrijkste onderwerpen hieronder voor jou verzameld. Op één plek. In de Woonkamer van Budget Thuis.

BEGIN MET BESPAREN!

Ontvang bespaartips

Heb je stroom én gas van Budget Energie? Budget Energie wilt jou helpen om je verbruik te kunnen verlagen. Denk daarbij aan het verbruik van jouw verwarming, elektra of warm water. Meld je aan en ontvang elke maand bespaartips.

Ja, stuur mij bespaartips!
Trek een trui aan
Budget Thuis steunt Kansfonds

BUDGET THUIS STEUNT KANSFONDS

16 november 2022 - Budget Thuis draagt Kansfonds een warm hart toe en met name de mensen voor wie Kansfonds opkomt door deze noodhulp te bieden. Daarom hebben we besloten een flinke bijdrage te doen en dit initiatief van Kansfonds te steunen.

Lees verder
Een zuinige koelkast

Zo zorg je voor een zuinige koelkast

7 september 2022 - Vooral bij apparaten die vaak aanstaan, is het slim om na te gaan hoe je deze zo zuinig mogelijk kunt gebruiken. Zo ook je koelkast. We vertellen je graag wat je kunt doen om het energieverbruik van je koelkast zo laag mogelijk te houden!

Lees verder
Wat is waar en niet waar?

Vijf mythes over je energieverbruik

7 september 2022 - Minder energie verbruiken is natuurlijk héél actueel. Het is beter voor het milieu en je bespaart ermee op je energierekening. Maar op welke manieren weet je nou zeker dat je echt energie bespaart? Wat is waar en wat zijn mythes over het verbruik van je energie? We geven je graag meer duidelijkheid hierover en hebben daarom vijf fabels verzameld over je energieverbruik.

Lees verder
Maandelijks aanpassen van variabele tarieven

Uw termijnbedrag & maandelijks aanpassen van variabele tarieven

15 augustus 2022 - Om de energieprijzen voor jou als klant duidelijk en eerlijk te houden, passen we onze variabele tarieven maandelijks aan. Op deze manier betaal je altijd actuele tarieven. De tarieven bewegen mee met de inkoopprijzen, als ze stijgen én als ze dalen. Dit heeft ook invloed op je termijnbedrag. In dit artikel lees je wat dit voor jou betekent.

Lees verder
Besparen in de zomermaanden

Besparen in de zomermaanden

15 juli 2022 - Ook in de zomer is het mogelijk om je verbruik te verminderen door middel van kleine aanpassingen. En, omdat de energieprijzen nog steeds stijgen is het slim om hier bewust bezig mee te zijn. We hebben zes tips voor je verzameld waarmee je kan besparen op je energierekening tijdens de zomermaanden.

Lees verder
Maandelijks aanpassen van variabele tarieven

Maandelijks aanpassen van variabele tarieven

17 maart 2022 - Om de energieprijzen voor jou als klant duidelijk en eerlijk te houden, passen we onze variabele tarieven maandelijks aan. Op deze manier betaal je altijd actuele tarieven. De tarieven bewegen mee met de inkoopprijzen, als ze stijgen én als ze dalen. In dit artikel lees je wat dit voor jou betekent.

Lees verder
Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

23 februari 2022 - De hoogste inflatie in 40 jaar. En dat is niet mis, want we kunnen met onze euro’s helaas een stuk minder kopen, omdat het leven over het algemeen duurder is geworden. De hoogste tijd om alle uitgaven in je huishouden eens onder de loep te nemen.

Lees verder
Nog duurzamer 2022 in

Nog duurzamer 2022 in

2 februari 2022 - Het nieuwe jaar is weer begonnen en voor veel mensen betekent dit nieuwe goede voornemens. Duurzaamheid is de afgelopen jaren een steeds populairder thema geworden. En dat zal ook niet zo snel voorbijgaan. Voor sommige mensen kan duurzaam leven nog lastig of nieuw zijn, en dat is ook begrijpelijk. Want waar begin je?

Lees verder
Het leven is duurder geworden. Hoe kan jij besparen?

De eerste prijzen zijn de deur uit

18 januari 2022 - Inmiddels zijn we alweer twee maanden op weg met onze actie Trek een trui aan. Dit betekent dat in de tussentijd ook de eerste prijzen zijn uitgereikt aan onze klanten. We vinden het leuk om te laten zien welke prijzen er zijn uitgereikt!

Lees verder