Variabele tarieven voor juli weer gedaald

Budget nieuws

Variabele tarieven voor juli weer gedaald

Budget Thuis, 31 mei 2023

image

Energie 31 mei 2023

Onze variabele tarieven zijn voor de 5de maand op rij gedaald. Onze klanten hebben eind mei de leveringstarieven voor 1 juli ontvangen. Deze zijn weer lager dan de tarieven van juni.

Er is de afgelopen maanden minder vraag naar energie en de gasvoorraden zijn een stuk beter gevuld door de zachte winter dit jaar. Mede doordat veel huishoudens flink bespaard hebben op energie. Daarnaast is er voldoende aanvoer van vloeibaar gas. Al deze factoren hebben er toe geleid dat de energieprijzen de afgelopen maanden zijn gedaald.

Onze klanten met een variabel contract profiteren hier meteen van, omdat we voor hen maandelijks energie inkopen. We bieden vanaf 1 juni 2023 naast 1-jarige contracten ook contracten voor 2 jaar aan. Met een vast contract kies je voor zekerheid. Hiermee ben je beschermd tegen prijsstijgingen. Máár, je hebt geen voordeel van prijsdalingen als de prijzen op de energiemarkt dalen. We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen kiezen voor een contractvorm die het best bij hun situatie past.

Prijsevolutie variabel gastarief Budget Energie

Woonkamer - tarieven vanaf augustus 22Meer artikelen lezen