BUDGET THUIS STEUNT KANSFONDS

Energie 16 november 2022

HELP ELKAAR DE WINTER DOOR

Wat doet Kansfonds?

Kansfonds investeert in structurele oplossingen in de samenleving en doet ook wat nodig is voor mensen die nú in de problemen komen, door het steeds duurder wordende levensonderhoud. Naar verwachting zullen 900.000 mensen de komende tijd in zwaar weer terechtkomen door de stijgende kosten voor dagelijkse boodschappen en energie. Daarom heeft Kansfonds 1 miljoen euro extra beschikbaar gesteld voor noodhulp aan mensen die in armoede leven en van wie de bestaanszekerheid hierdoor verder onder druk komt te staan.

Henriëtte Hulsebosch, directeur van Kansfonds: “Wij vinden dat niemand in de kou mag zitten deze winter en daarom willen we zoveel mogelijk mensen helpen. Daarom zijn we hartstikke blij met de steun van Budget Thuis en haar klanten!”

Budget Thuis steunt Kansfonds

Budget Thuis draagt Kansfonds een warm hart toe en met name de mensen voor wie Kansfonds opkomt door deze noodhulp te bieden. Daarom hebben we besloten ook een flinke bijdrage te doen en dit initiatief van Kansfonds te steunen.

Alle beetjes helpen

Wij zijn blij met iedere extra euro die binnenkomt bij Kansfonds. Veel van onze klanten hebben aangegeven dat ze bijvoorbeeld (een deel van) de energiecompensatie zouden willen doneren aan een goed doel. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat niemand deze winter in de kou komt te zitten. Help jij ook mee?

Waar komt je hulp terecht?

Kansfonds verdeelt het geld via organisaties in het hele land waar mensen aankloppen voor hulp. Dit zijn partnerorganisaties die midden in de samenleving staan en die als beste weten wie de hulp hard nodig heeft. 100% van het geld komt terecht bij deze lokale partnerorganisaties.

Wat wordt concreet met je bijdrage gedaan?

  • Het betalen van boodschappen (vooral brood, zuivel en wasmiddel), omdat al het leefgeld nu op gaat aan de hoge energierekening.
  • Aanschaf van thermokleding voor kinderen, zodat zij er thuis warmpjes bij zitten.
  • Geld voor kleding, luiers, huur en reiskosten t.b.v. werk.
  • Kosten voor medicijnen, medische hulp of tegoedkaarten voor drogisterijen.

Hoe kan je doneren?

Wil je graag een donatie doen aan Kansfonds? Dat kan op deze pagina. Wij zorgen dat dan jouw donatie op de goede plek terecht komt.

Alvast heel veel dank. Samen zorgen we ervoor dat iedereen er warmpjes bij zit de komende winter!

Over Kansfonds

Niemand kan zonder thuis. Voor Kansfonds betekent een thuis: een dak boven je hoofd, voldoende geld om van te leven en het diepe besef dat je erbij hoort. Want geen thuis betekent geen bestaanszekerheid – wat de basis is voor een menswaardig bestaan. Daarom doen we alles wat nodig is om te zorgen dat mensen in kwetsbare situaties niet buitengesloten raken.

Meer artikelen lezen