ONBEPERKT DATA

Kies het bij Budget Mobiel

Bekijk aanbod

ONBEPERKT DATA: WAT HOUDT HET IN?

Bij Budget Mobiel kun je kiezen voor een Sim Only abonnement met onbeperkt data, bellen én sms’en. Geen vervelende verrassingen achteraf dus. En, je bent altijd online. Dus je kunt altijd blijven mailen, whatsappen, surfen, twitteren of facebooken.

ONBEPERKT MB’S GEBRUIKEN

Kies je voor een Budget Mobiel onbeperkt Sim Only abonnement? Dan heb je de vrijheid om onbeperkt GB’s, sms’jes én minuten te gebruiken. En dat natuurlijk voor een vast laag bedrag per maand.

Nooit meer bang zijn voor een torenhoge rekening achteraf door gebruik buiten je bundel. Of zonder internet zitten, doordat je prepaid internettegoed op is. Budget Mobiel geeft je bovendien keuze in abonnementen. Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar óf 1- of 2-jarig abonnement. Kies je één van onze 1- of 2-jarige varianten? Dan profiteer je van extra voordeel.

BETROUWBAAR KPN-NETWERK

Budget Mobiel maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Het mobiele netwerk van KPN is als beste getest. Met een score van 980 uit 1000 punten is KPN niet alleen de beste van Nederland, maar ook wereldwijd. Er is géén ander land in de wereld waar het mobiele netwerk zo goed is als in Nederland. Dus met een Sim Only abonnement van Budget Mobiel profiteer je van het beste mobiele netwerk in Nederland, maar dan supervoordelig.

Én, heel belangrijk, er is altijd een abonnement dat bij je past. Daarnaast is het aanbod van Budget Mobiel ook heel transparant en eenvoudig; het biedt zekerheid en onbezorgdheid. Dus je weet waar je aan toe bent.

COMBIKORTING

Budget Thuis is er voor iedereen die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Combineer je Budget Mobiel met Budget Alles-in-1 en Budget Energie? Dan krijg je bovenop de lage prijs ook nog eens elke maand combikorting. Kies je voor het Onbeperkt abonnement? Dan ontvang je € 2,50 combikorting. Kies je een van de andere sim only abonnementen? Dan ontvang je € 1,50 combikorting. Je kunt per adres maximaal vijf Budget Mobiel simkaarten met korting bestellen. De combikorting gaat in na de eventuele actieperiode. Mooi meegenomen dus. En wel zo handig, alles bij één partij.

ONS AANBOD

  • Onbeperkt aantal MB’s, sms’jes én minuten voor € 21,- per maand
  • ​Gratis overstappen met nummerbehoud
  • Gratis 100 sms’jes of minuten per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen en sms'en
  • De simkaart is geschikt voor alle mobiele telefoons
  • Maandelijks opzegbaar mogelijk, dus je zit nergens aan vast
  • Betrouwbaar KPN-netwerk
  • Budget Thuis app beschikbaar voor Apple iOS en Android
Bestel nu