Gratis stroom

In lente- en zomerweekenden
van 12.00 tot 17.00 uur

Bekijk ons aanbod

In lente- en zomerweekenden

We kunnen veel slimmer omgaan met groene stroom, door het direct te gebruiken als het wordt opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én je portemonnee.

Daarom is onze stroom in de lente én de zomer gratis. Dit geldt ieder weekend tussen 12.00 en 17.00 uur, van april t/m augustus 2024. De overige momenten betaal je het vaste tarief van je contract. Met gratis stroom moedigen we je aan om je energieverbruik te verplaatsen naar de groenste momenten. Dus spaar bijvoorbeeld je was op voor het weekend!

Goed om te weten

  • I.c.m. een nieuw 1-jarig contract
  • Van april t/m augustus 2024
  • Elk weekend van 12.00 tot 17.00 uur
  • Overige momenten geldt het vaste tarief
  • U betaalt wel energiebelasting over uw verbruik

Om gebruik te maken van gratis stroom gelden er actievoorwaarden.

Bekijk ons aanbod
BE ATL GE Webite GoedOmTeWeten 2024M01 V2

“Stap nu over, en profiteer maximaal van de gratis stroomperiode“

BE ATL GE Webite WaaromGroeneStroom 2024M01

Waarom gratis stroom?

We bieden gratis groene stroom aan in lente- en zomerweekenden tussen 12:00 en 17:00 uur (april t/m augustus). In deze periode is de meeste groene stroom beschikbaar en de behoefte aan ontlasting van het elektriciteitsnet het grootst. Door gratis stroom aan te bieden hopen we verbruik op groene momenten te stimuleren en een gedragsverandering te creëren. Daarmee kan de energietransitie worden versneld en de energierekening voor consumenten worden verlaagd.

Onze oplossingen

Gratis groene stroom is één van onze initiatieven om gedragsverandering te stimuleren. Daarnaast hebben we nog meer slimme oplossingen. Meer over de uitdagingen van de energietransitie en onze initiatieven lees je op onze pagina ‘Slimmer omgaan met groene stroom’.

Lees meer
BE ATL GE Webite GratisGroeneStroom 2024M01

Veelgestelde vragen