Alles wat jeverwacht vanInteractieve TV

Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1

TV via Budget Alles-in-1

Zo veel mogelijkheden met één afstandsbediening

Standaard meer dan 100 zenders? Je favoriete programma terugkijken of pauzeren? Apps als Youtube en Netflix kijken op groot scherm? Het kan allemaal met Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1. Heel simpel met één afstandsbediening.

Standaard 100 zenders

Zonder fratsen gewoon alle bekende tv-zenders? Kies voor TV Basis. En krijg toegang tot meer dan 100 zenders. Waarvan 32 in HD-kwaliteit. Daarnaast ontvang je ook veel radiozenders. Bekijk hier het totale aanbod:

TV Basis

Extra zenderpakketten

Heb je niet genoeg aan het standaard pakket? Snappen we. We hebben daarom meer dan 10 extra zenderpakketten. Van FOX Sports tot het Kids Pakket. Bekijk hier de mogelijkheden:

Extra zenderpakketten

Interactieve televisie

Via KPN

Kies voor Interactieve TV van KPN via Budget Alles-in-1 en ontvang van ons een tv-ontvanger. Wat dat betekent? Dat je je favoriete programma’s niet meer hoeft te missen. De tv-gids raadplegen, terugspoelen of pauzeren? Je regelt het met een paar drukken op de knop. Ook tv kijk je zonder gedoe. Daar houden we van.

Lees meer
Interactieve TV

De TV-ontvanger

1 of meer?

Je ontvangt van ons je eerste tv-ontvanger gratis. Meer tv’s? Dat betekent meer tv-ontvangers. Afhankelijk van de internetsterkte kun je één of meer extra tv-ontvangers bestellen. Voor € 4,- per maand. Per kastje. Doe de postcodecheck en zie hoeveel tv-ontvangers je kunt bestellen.

Lees meer

Er zijn spelregels wat betreft de tv-ontvangers. Heb je een ADSL-aansluiting? Dan kun je maximaal twee tv-ontvangers afnemen. Glasvezel? Dan maximaal vijf. Het verschil zit ‘m in het feit dat digitale tv een stukje van je bandbreedte ‘steelt’.

Voor de geïnteresseerden: de tv-ontvanger is van het merk Arris. Het model is 2952. Wil je echt álles weten? Dat kan. De technische gegevens vind je hier.

TV ontvanger

NLEx is Budget Alles-in-1 geworden

NLE en Budget Energie hebben de krachten gebundeld om de prijzen voor energie en internet, tv en bellen zo laag mogelijk te houden. NLEx heeft daarom een nieuwe naam gekregen, namelijk Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen). Het scherpe aanbod is hetzelfde gebleven, dus meld je snel aan! Ben je al klant? Dan hebben we je per e-mail geïnformeerd over deze wijziging.

Sluiten