You're on the prod environment.

Extra zenderpakketten

Heb je aan het basiszenderpakket toch niet helemaal genoeg? Bekijk dan eens wat we allemaal voor extra zenderpakketten aanbieden. Van films, tot sport, tot extra zenders voor de kinderen? Het is allemaal mogelijk. Programma’s terugkijken of opnemen? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils dus. Je keuze gemaakt? Alle zenderpakketten zet je eenvoudig aan (en uit) op MijnBudget.

Tv Plus

Voor als je echt niets wilt missen

Heb je niet voldoende aan TV Basis en wil je méér? Kies voor TV Plus via Budget Alles-in-1. 20 extra films per maand, 500 uur aan populaire series, 29 extra tv-zenders en tot 7 dagen terugkijken via Programma Gemist. Dát is tv kijken. De films en series wisselen overigens maandelijks.

Lees meer

ESPN

Voetbalfans kunnen hun hart ophalen met ESPN. En dat voor € 12,99 per maand. Met ESPN kijk je naar topvoetbal uit de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB-beker, maar ook naar internationale sporten. Alle zenders zijn in HD.

Lees meer
ESPN

Ziggo Sport Totaal

Sportfanaat? Neem Ziggo Sport Totaal. Kijk naast Spaans en Engels voetbal naar tennis, golf, basketbal, darts, MotoGP, Formule 1 en hockey. Mét live-verslagen en uitgebreide analyses.

Lees meer

Erotiek pakket

Met het Erotiek Pakket krijg je toegang tot de beste erotiekkanalen. Een compleet en gevarieerd programma-aanbod.

Lees meer

Gay TV pakket

Interesse in erotiekzenders met mannen voor mannen (of alle andere geïnteresseerden)? Kies voor het Gay TV Pakket en ontvang twee extra erotiekzenders. Een veelzijdig aanbod wat betreft genres en thema’s en content van over de hele wereld.

Lees meer

Kids pakket

Kies voor het Kids Pakket via Budget Alles-in-1 en krijg toegang tot veel programma’s voor kinderen van verschillende leeftijden. Leuk én leerzaam. Krijg 24 uur per dag toegang tot alle favoriete programma’s voor de kleintjes. Zonder reclame. Niet genoeg vermaak? Geen zorgen. Er is ook een videotheek met 250 kinderseries en muziekclips. Geen omkijken meer naar dus.

Lees meer
Kids pakket

Film1

Het aanbod van Film1

Kijk alle films en series van Film1 via vier verschillende kanalen én via On Demand. De 4 verschillende kanalen zijn opgedeeld in een aantal genres. Ze vertonen een selectie van de beste films van dat moment. Hoe de aansluiting van Film1 werkt? Bestel bij het Budget Alles-in-1-pakket ook het Film1-pakket. Wij regelen dan de aansluiting bij Film1 en zorgen dat je toegang krijgt.

Lees meer
Film1

Videoland

Op zoek naar een uitgebreide selectie films? Of vooral fan van Nederlandse series als Soof en Mocro Maffia? Kies voor Videoland via Budget Alles-in-1. En bekijk het aanbod op je tv, via onze tv-ontvanger.

Lees meer
Videoland

Turks pakket

Turkse tv-zenders ontvangen? Kies voor het Turks Pakket via Budget Alles-in-1. Voor € 7,99 per maand krijg je met dit pakket toegang tot 8 populaire Turkse tv-zenders. Ontvang alle zenders, gewoon, via je digitale tv-ontvanger.

Lees meer

Duitse pakket

Duitse roots of vind je Duitse tv-programma’s gewoon leuk? Kies voor het Duits Pakket en kijk, naast naar bijvoorbeeld ZDF en Das Erste, ook naar andere Duitse zenders. Je krijgt toegang tot Duitse films, entertainment, nieuws, sport en muziek.

Lees meer

Hindi pakket

Geïnteresseerd in Indiase zenders met entertainment, films, nieuws, sport en muziek? Kies het Hindi Pakket. Voor € 14,99 per maand ontvang je dan 7 zenders via je tv-ontvanger.

Lees meer

TV-Basis

Standaard

Toch genoeg aan de tv-zenders en radiozenders uit het basispakket? Of ben je alweer vergeten welke zenders erin zaten? Kijk dan rustig nog een keertje.

Tv basis

Onbezorgd opnemen

Echt niets meer missen en niet gebonden zijn aan een programma tot 7 dagen terugkijken? Kies voor Onbezorgd Opnemen. Met dit pakket kun je tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren. En die programma’s blijven een jaar beschikbaar.

Lees meer
Neem ook direct een heel seizoen op. Ook handig. Stel van tevoren in op welke dagen en tijden je wilt opnemen. Maak tot maximaal zes opnames tegelijkertijd. Onbezorgd Opnemen kost € 4,99 per maand. En ben je al klant bij Budget Alles-in-1? Zet dan heel eenvoudig zelf Extra Opnemen aan op MijnBudget.
Onbezorgd Opnemen