VOORDELIG INTERNET
VOOR THUIS

Met gratis Samsung Galaxy Tab A9+

Bekijk ons aanbod

INTERNET VIA HET BETROUWBARE KPN-NETWERK

Stap één voor goed internet in huis: internet via Budget Alles-in-1. Via het netwerk van KPN, betrouwbaar en stabiel dus. We zorgen dat je internet werkt en dat je er dus geen omkijken naar hebt. Daarnaast bespaar je ook nog eens flink op je vaste lasten. Mooi meegenomen!

KPN Logo
BA AB Beeld Artikelblok Galaxy Tab A9Plus 2023M11

Gratis Samsung Galaxy Tab A9+

Ter waarde van € 299,-

Iets krijgen. Altijd leuk, toch?! Ga voor Internet & TV via Budget Alles-in-1 en kies als cadeau de Samsung Galaxy Tab A9+. Op zoek naar een tablet voor de hele familie? Dan is de Galaxy Tab A9+ iets voor jou. Je krijgt er ook een Samsung Book Cover bij. Zo kan ie ook tegen een stootje en kun je ‘m in de gewenste houding zetten.

Alle specificaties op een rijtje

Met de Samsung Galaxy Tab A9+ kijk je favoriete films en series op een vloeiend 11” scherm met 90Hz refresh rate. Met geluid uit elke hoek met de quad speakers. Dankzij de krachtige chipset en Samsung DeX wordt multitasken nu nog makkelijker. Weten wat ie nog meer kan? Hieronder lees je alle specificaties.

11" scherm
Klassiek en eigentijds
Dynamisch geluid
Krachtigere prestaties
Screen recorder
Samsung Kids
Galaxy Tab A9+ Book Cover

Nu cadeau
bij Internet én TV

Via Budget Alles-in-1

Word nu Budget Alles-in-1-klant voor je Internet en TV en kies voor de Samsung Galaxy Tab A9+. En dat ter waarde van maar liefst € 299,-! Controleer de beschikbaarheid van Budget Alles-in-1 op jouw adres en stel je pakket samen.

Bekijk abonnementen
Interactieve tv