You're on the prod environment.
3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement 3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement

1. Registreer jouw simkaart Heb jij je simkaart al in huis? Registreer dan hier je simkaart en kies je Sim Only abonnement.

2. Kies jouw Sim Only abonnement

Klanten van Budget Energie en Alles-in-1 krijgen minimaal € 5,- combikorting p/m Zolang je klant bent bij Budget Energie en/of Budget Alles-in-1 krijg je € 5,- combikorting per maand op je factuur voor Budget Mobiel.
*Op onze abonnementen is een fair use policy van toepassing.
Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up

Welkom bij Budget Mobiel

Gefeliciteerd met de aankoop van je Budget Mobiel simkaart! Goede keus. En welkom natuurlijk! Het is nu tijd om hier je simkaart te registreren en je Budget Mobiel abonnement te kiezen. Gedaan? Dan kun je van start met mobiel bellen, sms’en én internetten.

Registreer je nú je simkaart? En kies je voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvang je nu extra veel voordeel.

Kies een cadeau bij je 1- of 2-jarige sim only abonnement

Én ontvang 3 maanden korting bij een 2-jarig abonnement

Kies je voor Budget Mobiel Basis of Onbeperkt? Sowieso een goed idee. En kies je voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvang je ook nog eens een cadeau naar keuze. Mooi meegenomen, toch?

Happy Plugs Air 1 Plus

Geen zin meer in gedoe met kabels die in de war raken? Kies voor de Happy Plugs Air 1 Plus (t.w.v. € 99,-). Naast dat ze praktisch zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit én gaan ze met een volle accu zo’n 40 uur mee.

Meer weten over de Happy Plugs? Lees hier verder

Draadloze oordopjes

Luister muziek met Happy Plugs (t.w.v. € 99,-)

Stijlvolle draadloze oordopjes, dat zijn de Happy Plugs Air 1 Plus. Niet langer kabels die in de war raken en ze zorgen opgeladen ook nog eens voor zo’n 40 uur luisterplezier.

Meer weten? Lees hieronder de specificaties.

Opberg- en oplaaddoosje

De Happy Plugs worden vergezeld van een opberg- en oplaaddoosje in één.

40 uur luisterplezier

In combinatie met het speciale opbergdoosje laad je de oortjes een aantal keer in rap tempo op. Daardoor kun je tot zo’n 40 uur van ze genieten, zonder een stopcontact in de buurt.

Draadloos

Door de betrouwbare 5.0 Bluetooth-verbinding hoef je voor gebruik van je Happy Plugs niet langer eerst de kabels van je oordopjes uit de knoop te halen.

Veelzijdige bediening

Deze oordopjes zijn te bedienen met 14 verschillende touch-bedieningsmogelijkheden. Een telefoontje opnemen, je muziek bedienen of toegang tot Siri: het is allemaal mogelijk met de juiste touch.

Zweet- en spatwaterbestendig

Sporten of singing in the rain met je Happy Plugs? Geen probleem. De Air 1 Plus is zweet- en spatwaterbestendig.

Het beste geluid

Met de nieuwste generatie Qualcomm® CVC 8.0 in combinatie met een microfoon dat wind en ruis onderdrukt en aptX™ codecs is draadloos geluid nog nooit zo briljant geweest.

Sluiten
Luister muziek met Happy Plugs (t.w.v. 99,- euro)
OPPO-voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een hele grote speler als mobiele telefoonfabrikant in China. En inmiddels maken ze ook een grote opmars in Europa met bijvoorbeeld hun smartphones en smartwatches. Mooie producten tegen nóg mooiere prijzen. En, met deze voucher laten we de keuze aan jou waar je het bedrag aan besteedt in de OPPO-webshop.

Meer weten over de OPPO-voucher? Lees hier verder

Bijdrage voor je OPPO-aankoop

Je ontvangt een voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een hele grote speler als mobiele telefoonfabrikant in China. En inmiddels maken ze ook een grote opmars in Europa met bijvoorbeeld smartphones en smartwatches. Mooie producten tegen nóg mooiere prijzen. En, met deze voucher laten we de keuze aan jou waar je het bedrag aan besteedt in de OPPO-webshop.

Meer weten hoe het werkt met de voucher? Lees dan verder.

Voucher verzilveren

De OPPO-voucher is in te wisselen in de OPPO-webshop. Dus geef je ogen de kost en kies een mooi item uit.

Dit kun je aanschaffen

OPPO heeft een breed assortiment aan producten. Denk hierbij natuurlijk aan smartphones met de nieuwste snufjes. Of de OPPO Band, een activity tracker, voor als je je (sport)activiteiten op de voet wilt volgen. Ook draadloze oordopjes en opladers behoren tot het assortiment!

Sluiten
OPPO giftcard t.w.v. 100,- euro
OPPO Band

Ben je sportief bezig of van plan de draad qua sporten weer op te pakken? Dan kan de OPPO Band (t.w.v. € 69,-) een mooie stimulans zijn. Deze activity tracker meet jouw gezondheid op basis van bijvoorbeeld je hartslag of het zuurstofniveau in je bloed. Op het land én onder water (tot wel 50 meter).

Meer weten over de OPPO Band? Lees hier verder

Meet je activiteit

Met de OPPO Band (t.w.v. € 69,-)

De OPPO Band is een veelzijdige activity tracker. Van je hartslag meten tot het bijhouden van je zuurstofniveau of het bekijken van je inkomende berichten en oproepmeldingen op je telefoon: het is allemaal mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden? Je leest het hieronder.

Mooi uiterlijk

Het AMOLED-kleurenscherm is met z’n grote afmetingen (1.1’’), de intense kleuren en een hoge resolutie een lust voor het oog. Daarnaast is het scherm ook nog eens beschermd met een versterkt en krasbestendig glas. Dus om beschadiging van je horloge hoef je je tijdens het sporten geen zorgen te maken.

Continue monitoring

Zowel je zuurstofniveau als je hartslag worden continu gemeten met de OPPO Band. De SpO2-sensor houdt de variabiliteit van zuurstofniveaus in jouw bloed bij. En wat betreft je hartslag is er real-time meting. Worden er afwijkingen gedetecteerd? Dan zal de 24-uurs hartslagmeting je eraan herinneren (voorzichtig) te werk te gaan, of je nu in rust bent of jezelf pusht voor de laatste ronde.

Trainingslogboek

De OPPO Band heeft 12 workout-modi, dit zorgt voor de registratie van jouw dagelijkse trainingen. Van rennen tot zwemmen en roeien, je kunt je activiteiten registreren. Zo worden je trainingen interessanter én effectiever.

Hulp bij verbeteren conditie

Wil je fitter worden en afvallen? De OPPO Band ondersteunt je hierbij met de speciaal ontworpen Fat Burn Run-Modus. Op basis van je hartslag wordt er een rapport opgesteld die je informeert over je afslanktraject én je verbeterende conditie.

Nooit meer iets missen

Op de hoogte blijven van je binnenkomende berichten of oproepen, of het weer? Of wil je tijdens je workout je favo liedje afspelen? Je regelt het allemaal met je OPPO Band.

Sluiten
OPPO band t.w.v. 69,- euro
Bestel nu
Elke maand € 5,- Combikorting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement

Overstappen met je gekochte simkaart

Hoe werkt dat eigenlijk?

Koop je simkaart in de winkel

Koop je Budget Mobiel simkaart in de winkel en betaal eenmalig € 15,- voor je simkaart. Heb je de simkaart al in huis? Ga direct naar stap 2.

Registreren

Volg de instructies die je aantreft bij de simkaart, om je simkaart te registeren. Kies ook een Sim Only abonnement: Budget Mobiel Onbeperkt of Budget Mobiel Basis. Wil je je huidige mobiele nummer behouden? Geen probleem, dit kun je aangeven bij het registeren van je simkaart. Bij je registratie betaal je direct voor je eerste maand bellen, sms’en en internetten via Budget Mobiel. Pas na activatie van de simkaart gaat je eerste betaaltermijn in en kun je gebruik maken van je simkaart.

Inloggen op MijnBudget

Je simkaart geregistreerd en een Budget Mobiel abonnement gekozen? Dan heb je van ons een e-mail ontvangen met daarin je inloggegevens voor je persoonlijke MijnBudget-omgeving. Ga vervolgens naar MijnBudget. Daar log je in met je (tijdelijke) telefoonnummer als gebruikersnaam en het wachtwoord dat je ook per e-mail hebt ontvangen.

Met of zonder nummerbehoud

Let op: de werkwijze met óf zonder nummerbehoud verschilt iets van elkaar. Lees de info die op jou van toepassing is.

Met nummerbehoud
Voltooi nummerbehoud op MijnBudget (de stappen wijzen voor zich).

Wij regelen vervolgens de opzegging bij je huidige provider. Daar heb je verder geen omkijken naar. Je ontvangt van ons een datum waarop je telefoonnummer overgezet wordt op je Budget Mobiel simkaart.

Zonder nummerbehoud
Maak je geen gebruik van nummerbehoud? Zorg dan dat je zelf het contract bij je huidige provider opzegt. Activeer je Budget Mobiel simkaart pas zodra je oude abonnement afloopt. Zo voorkom je dubbele kosten.

Activatie simkaart

De dag waarop je simkaart geactiveerd wordt, kun je starten met het gebruik van je eerste maand Sim Only via Budget Mobiel. Je ontvangt een herinnering per sms voorafgaand aan het moment dat je simkaart actief wordt. Ook niet onbelangrijk; zorg ervoor dat je je oude simkaart in je telefoon vervangt voor je nieuwe Budget Mobiel simkaart. Vanaf dan kun je écht starten met het gebruik van je MB’s, sms’jes en minuten!