You're on the prod environment.

Sim Only,Onbeperkt Data,Bellen & Sms

  • 3 maanden korting én kies cadeau tot € 100,-
  • Via betrouwbaar KPN-netwerk
  • Profiteer van combikorting
3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement 3 maanden € 5,- korting én kies een cadeau tot € 100, bij een 2-jarig abonnement

1. Registreer jouw simkaart Heb jij je simkaart al in huis? Registreer dan hier je simkaart en kies je Sim Only abonnement.

2. Kies jouw Sim Only abonnement

Klanten van Budget Energie en Alles-in-1 krijgen elke maand combikorting.
Info over databundel
BUDGET MOBIEL BASIS

7 GB data in Nederland en Europa

Bij Budget Mobiel Basis heb je 7 GB per maand. Dit kan je gebruiken in Nederland en Europa. Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

Wil je blijven internetten? Dan kan je via de Budget Thuis App of MijnBudget Extra Internet aanschaffen.

Sluiten
Info over databundel
BUDGET MOBIEL ONBEPERKT

Onbeperkt data in Nederland

Bij Budget Mobiel Onbeperkt heb je in Nederland 4 GB per dag. Is je 4 GB op?* Geen zorgen. Je kunt via sms gratis 1 GB data per keer toevoegen. De volgende dag start je opnieuw met 4 GB. Zo voorkomen we extreem verbruik en heb jij een goede internetverbinding!

*Je ontvangt van ons een sms als je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt.

17 GB data in Europa

Binnen Europa heb je 17 GB. Is dat op? Dan kan je via de Budget Thuis App of MijnBudget Extra Internet aanschaffen.

Data buiten Europa

Voor internetten buiten Europa heb je Extra Tegoed nodig.

Sluiten
*Op onze abonnementen is een fair use policy van toepassing.
Datasnelheid: Max. 5.0 Mbps down / 1.0 Mbps up

Welkom bij Budget Mobiel

Gefeliciteerd met de aankoop van je Budget Mobiel simkaart! Goede keus. En welkom natuurlijk! Het is nu tijd om hier je simkaart te registreren en je Budget Mobiel abonnement te kiezen. Gedaan? Dan kun je van start met mobiel bellen, sms’en én internetten.

Registreer je nú je simkaart? En kies je voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvang je nu extra veel voordeel.

Kies een cadeau bij je 1- of 2-jarige sim only abonnement

Én ontvang 3 maanden korting bij een 2-jarig abonnement

Kies je voor Budget Mobiel Basis of Onbeperkt? Sowieso een goed idee. En kies je voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan ontvang je ook nog eens een cadeau naar keuze*. Mooi meegenomen, toch?

*Maximaal 3 cadeaus per klant

OPPO Enco Air

Geen zin meer in gedoe met kabels die in de war raken? Kies voor de OPPO Enco Air (t.w.v. € 79,-). Naast dat ze praktisch zijn, zien ze er ook nog eens mooi uit én gaan ze met een volle accu zo’n 24 uur mee.

Meer weten over de OPPO Enco Air ? Lees hier verder.

Draadloze oordopjes

Luister muziek met OPPO Enco Air(t.w.v. € 79,-)

Stijlvolle draadloze oordopjes, dat zijn de OPPO Enco Air. Niet langer kabels die in de war raken en ze zorgen opgeladen ook nog eens voor zo’n 24 uur luisterplezier.

Meer weten? Lees hieronder de specificaties.

Opberg- en oplaaddoosje

Je ontvangt de OPPO Enco Air in een semi-doorschijnend opbergdoosje. Niet alleen een lust voor het oog, maar het voelt ook uitstekend in de hand met z’n zachte, matte afwerking.

Perfecte pasvorm

Met een ultralicht ontwerp dat nauw aansluit tegen de rondingen van je oor, merk je nauwelijks dat je jouw oordopjes in hebt. En, je hoeft je geen zorgen te maken of ze blijven zitten terwijl je in de weer bent.

High-definition geluidskwaliteit

Geniet van je muziek in levendige definitie dankzij de 12mm titanium-composiet dynamische driver (een mond vol) en krachtige basversterker. Die ook nog eens harmonieus samenwerken met het kanaal en elk detail versterken.

Kristalheldere stem

De OPPO Enco Air zijn zo afgestemd dat bonzende bassen en trillende hoge tonen worden geleverd. Sámen met rijke middentonen om je muziek op z’n puurst te reproduceren.

Ruisonderdrukking voor oproepen

Bel je met je OPPO Enco Air? Dan heb je door de DNN ruisonderdrukking bij oproepen topgeluid. Zo voer je in elke omgeving gewoon goede gesprekken, wat geluid betreft in ieder geval.

Bluetooth 5.2-connectiviteit

Met de nieuwe generatie Bluetooth 5.2 worden signalen beter gestabiliseerd. Zélfs in een omgeving met storing door meerdere apparaten, zoals drukke bussen en metro’s. Eenmaal verbonden? Dan kun je met de stabiele verbinding tot wel 10 meter van jouw apparaat zwerven voor handsfree gemak en stabiliteit.

Slimme aanraakbediening

Met de OPPO Enco Air regel je alles met één hand. Dubbeltik op je oordopje om direct naar het volgende nummer te gaan of houd ingedrukt om de volumeregeling te activeren. Zo schakel je moeiteloos van scène naar scène, zonder je telefoon te hoeven zoeken. Daarnaast schakel je met drie keer drukken op je oordopje de spraakassistent in.

Sluiten
Luister muziek met OPPO Enco Air (t.w.v. 79,- euro)
OPPO-voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige camerasmartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop*.

Meer weten over de OPPO-voucher? Lees hier verder.

* Maximaal 1 voucher te gebruiken per bestelling in de OPPO-webshop.

Bijdrage voor je OPPO-aankoop

Je ontvangt een voucher t.w.v. € 100,-

OPPO is een wereldwijd toonaangevend merk met een breed pakket aan innovatieve producten. Met z’n inmiddels in Nederland gevestigde naam, biedt OPPO veelzijdige smartphones en andere gadgets (denk aan een smartwatch of draadloze oortjes) van hoge kwaliteit. Producten voor dagelijks gebruik dus. Je ontvangt een OPPO-voucher t.w.v. € 100,- om te besteden in de OPPO-webshop.

Meer weten hoe het werkt met de voucher? Lees dan verder.

Voucher verzilveren

De OPPO-voucher is in te wisselen in de OPPO-webshop. Dus geef je ogen de kost en kies een mooi item uit. De OPPO-voucher is geldig tot 1 jaar na uitgifte en je kunt maximaal 1 voucher gebruiken per bestelling in de OPPO-webshop.

Dit kun je aanschaffen

OPPO heeft een breed assortiment aan producten. Denk hierbij natuurlijk aan smartphones met de nieuwste snufjes. Of de OPPO Band, een activity tracker, voor als je je (sport)activiteiten op de voet wilt volgen. Ook draadloze oordopjes en opladers behoren tot het assortiment!

Sluiten
OPPO giftcard t.w.v. 100,- euro
Primera Keuze Cadeaukaart t.w.v. € 40,-

De Primera Keuze Cadeaukaart is online en in Primera-winkels inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten. Flink veel keuze dus. Denk aan cadeaukaarten van HEMA, Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt, de Bijenkorf en meer.

Meer weten of de Primera Keuze Cadeaukaart? Lees hier verder

Primera Keuze Cadeaukaart

Kies een cadeaukaart t.w.v. € 40,-

De Primera Keuze Cadeaukaart is online en in Primera-winkels inwisselbaar voor meer dan 150 cadeaukaarten. Flink veel keuze dus. Hieronder vind je iets meer informatie over het inwisselen van de voucher. Én waar je zoal uit kunt kiezen.

Voor de volledigheid lees je hieronder de specificaties.

Cadeaukaart verzilveren

Kies je voor de Primera Keuze Cadeaukaart? Dan ontvang je een e-mail met daarin een digitale code en pin. In deze e-mail vind je ook de overige benodigde instructies, waarmee je je cadeaukaart online óf in een Primera-winkel kunt uitkiezen.

Hier kun je uit kiezen

Kies online of in de Primera-winkel uit meer dan 150 Cadeaukaarten. Van de HEMA tot Coolblue, Wehkamp, MediaMarkt of de Bijenkorf. Het is allemaal mogelijk. Voor ieder wat wils dus.

Sluiten
Primera cadeaukaart t.w.v. € 40,-
Bestel nu
Elke maand € 2,50 Combikorting én kies een cadeau tot €100, bij een 2-jarig abonnement

Overstappen met je gekochte simkaart

Hoe werkt dat eigenlijk?

Koop je simkaart in de winkel

Koop je Budget Mobiel simkaart in de winkel en betaal eenmalig € 15,- voor je simkaart. Heb je de simkaart al in huis? Ga direct naar stap 2.

Registreren

Volg de instructies die je aantreft bij de simkaart, om je simkaart te registeren. Kies ook een Sim Only abonnement: Budget Mobiel Onbeperkt of Budget Mobiel Basis. Wil je je huidige mobiele nummer behouden? Geen probleem, dit kun je aangeven bij het registeren van je simkaart. Bij je registratie betaal je direct voor je eerste maand bellen, sms’en en internetten via Budget Mobiel. Pas na activatie van de simkaart gaat je eerste betaaltermijn in en kun je gebruik maken van je simkaart.

Inloggen op MijnBudget

Ga naar MijnBudget. Log je voor het eerst in op MijnBudget? Maak dan een nieuw wachtwoord aan of klik op ‘Mail mij een inloglink’.

Met of zonder nummerbehoud

Let op: De werkwijze met óf zonder nummerbehoud verschilt iets van elkaar. Lees de info die op jou van toepassing is.

Met nummerbehoud
Heb je gekozen voor nummerbehoud? Bekijk dan hier de stappen om nummerbehoud af te ronden.

Wij regelen vervolgens de opzegging bij je huidige provider. Daar heb je verder geen omkijken naar. Je ontvangt van ons een datum waarop je telefoonnummer overgezet wordt op je Budget Mobiel simkaart.

Zonder nummerbehoud
Zorg ervoor dat je zelf een eventueel oud abonnement opzegt en voorkom dubbele kosten. Je kunt je simkaart zelf activeren. Instructies hiervoor staan in de welkomstmail of in de brief bij de simkaart.

Activatie simkaart

De dag waarop je simkaart geactiveerd wordt, kun je starten met het gebruik van je eerste maand Sim Only via Budget Mobiel. Je ontvangt een herinnering per sms voorafgaand aan het moment dat je simkaart actief wordt. Ook niet onbelangrijk; zorg ervoor dat je je oude simkaart in je telefoon vervangt voor je nieuwe Budget Mobiel simkaart. Vanaf dan kun je écht starten met het gebruik van je MB’s, sms’jes en minuten!