You're on the prod environment.

Budget Thuis Woonkamer

Alles-in-1 24 augustus 2020

Nieuwe update van de tv-ontvanger in augustus

In de nacht van 24 op 25 augustus voert KPN een software update uit op de tv-ontvangers. Deze nieuwe update bevat een aantal vernieuwingen, een paar wijzigingen in waar je bepaalde onderdelen kunt vinden en vooral een nieuw uiterlijk van het tv-menu. Wat er precies gaat veranderen, lees je hieronder.

Wat gaat er veranderen?

De stijl en indeling van het menu en de functionaliteiten en toepassingen zullen er wat anders uit komen te zien. Huidige functies en toepassingen zullen gebruiksvriendelijker gemaakt worden. De indeling en de styling van het iTV-menu zal eruit gaan zien zoals hieronder.

Nieuw menu iTV van KPN

Daarnaast zal Zoeken een meer Netflix-achtig jasje gaan krijgen. Zo wordt in één oogopslag getoond wat er te zien is. Wel zo gemakkelijk en herkenbaar voor de Netflix-gebruikers onder ons.

Zoekfunctie iTV van KPN

De volgende dingen zijn nog meer veranderd ten opzichte van het oude ‘Zoeken’-menu.

  • Na het invoeren van 3 karakters komen er al zoekresultaten. Deze worden steeds geüpdatet naarmate er meer karakters worden ingevoerd.
  • Er zijn diverse filters die gebruikt kunnen worden, zodat er makkelijker gezocht kan worden als er veel zoekresultaten zijn. Door het navigeren naar beneden vanaf het toetsenbord kunnen de filters worden gekozen.
  • Er zijn meerdere tabbladen met resultaten, met de resultaten van Gids, Terugkijken, Films en Series. Films en Series zijn nu opgesplitst en los van elkaar terug te vinden in het menu.
  • Met de >> fastforward en << rewind knoppen kan er gemakkelijk tussen de verschillende tabs gesprongen worden (wissel categorie).
  • Als er al eerder via bepaalde zoektermen gezocht is, zullen deze getoond worden als het zoeken wordt geopend. Zo kun je makkelijk dezelfde zoekopdracht weer gebruiken. Handig wanneer je het einde van de film nét gemist hebt doordat je even weggedommeld was.

Gids en Terugkijken

Deze twee menukeuzes worden samengevoegd in één keuze. Dit komt er uit te zien als op onderstaande afbeelding.

Gids en Terugkijken iTV van KPN

Belangrijk!

Nadat de software op de tv-ontvangers is geladen, kan het zijn dat je deze even opnieuw moet opstarten. Dit kan je doen door de stekker uit het stopcontact te halen voor zo’n 10 seconden.

Wanneer je een nieuwe tv-ontvanger gaat installeren (omdat deze vervangen of bijbesteld is) kun je nu eenvoudiger het abonnements-nummer en pincode invoeren.

: Abonnementsgegevens doorgeven iTV van KPN
Meer artikelen lezen

Elke maand € 5,- combikorting

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Wij beloven minder: minder betalen, minder gedoe en minder blabla. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs nog eens elke maand minimaal € 5,- combikorting. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand. En wel zo handig. Je energie- en telecomdiensten onder één dak.

Combikorting Budget Energie