Google Nest Mini & Google Chromecast

Word klant en ontvang cadeaus!

Internet, tv en vast bellen maken het leven natuurlijk al een stukje makkelijker. Maar wat als we daar nu eens cadeaus bij weggeven, zodat je huis van nóg meer gemak wordt voorzien? Doen we dus. Word nu klant bij Budget Alles-in-1 en je vindt binnenkort een Google Nest Mini en Google Chromecast (t.w.v. € 100,-) op je deurmat.

Bestel Budget Alles-in-1

Google Nest Mini

Hey Google, zet de muziek aan!

Dit is de tweede generatie Nest Mini, de spraakgestuurde speaker. Zeg gewoon 'Hey Google' om je favoriete muziek af te spelen van Spotify, YouTube Music en meer. Muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini, met meer vermogen en bas dan de eerste generatie Mini. Vraag de Google Assistent om hulp en krijg het beste van Google: het weer, het nieuws of andere onderwerpen. Hoor je gepersonaliseerde dagschema, de route naar je werk en herinneringen. Stel timers en wekkers in. En doe zelfs de lampen aan. De Nest Mini werkt met honderden smart apparaten.

Beter geluid

Zet hem maar wat harder. Je favoriete muziek klinkt grootser en rijker op de Nest Mini. [1]

[1] Mogelijk heb je een muziekabonnement nodig.

Muziek streamen

Stream muziek met je stem. Speel muziek af via Spotify, YouTube Music Music, TuneIn Radio en meer. [1] Laat de Google Assistent gewoon weten welk nummer, album of genre, of welke artiest je wilt horen. Of stream naar de Nest Mini vanaf je telefoon. [2]

[1] In vergelijking met Google Home Mini. Mogelijk heb je een muziekabonnement nodig.

[2] Android-telefoon of apps met Chromecast op iOS vereist

De Google Assistent

De Google Assistent staat altijd voor je klaar. Stel je vraag en krijg het beste van Google, en informatie over het weer, nieuws en vrijwel alle andere onderwerpen. Stel timers en wekkers in, bel iemand met Google Duo, en meer. [1]

[1] Jij en degene die je belt hebben een Google Duo-account nodig. Met de belfunctie kun je niet bellen naar alarmnummers of telefoonnummers met extra kosten.

Voice match

Hey Google, goedemorgen. Met Voice Match kan de Google Assistent je gepersonaliseerde informatie over je dag geven, zoals je dagschema, de route naar je werk, herinneringen en meer. [1]

[1] Voor Voice Match zijn een Google Account en aanvullende instellingen en aanmelding vereist. De functie ondersteunt tot zes gebruikers. Wanneer je Voice Match gebruikt, kan Google denken dat jij het bent als er een vergelijkbare stem of een opname van je stem te horen is.

Smarthome

Bedien je smarthome met je stem. Zeg de Google Assistent de verlichting te dimmen, de verwarming hoger te zetten of de tv te pauzeren. [1] De Nest Mini werkt met honderden geschikte smartapparaten van je favoriete merken, zoals lampen, thermostaten of tv's.

[1] Geschikte smartapparaten vereist.

Klaar om aan de muur te worden bevestigd

Hang hem aan de muur. Je kunt de Nest Mini aan de muur hangen in je keuken, slaapkamer, woonkamer of hal. [1] Hij is gemakkelijk te bevestigen en bereiken. En hij staat nooit in de weg.

[1] Je hebt een stopcontact in de buurt nodig.

Over de bas

De Google Nest Mini heeft een tweemaal krachtigere bas dan de vorige Mini. [1]

[1] Gemeten vanaf 60-100 Hz bij maximaal volume.

Google Nest Mini

“Een blijvend lage prijs én een betrouwbaar KPN-netwerk”

Google Chromecast

Haal alles uit je apps en entertainment op je telefoon

Google Chromecast is ontworpen om het meeste te halen uit de apps en entertainment die al op je telefoon staan. Shows, films, live tv, YouTube Music, foto's en meer. Het is allemaal slechts een tik verwijderd van alle apparaten van uw gezin.

Je telefoon als afstandsbediening

Sluit Google Chromecast gewoon aan op uw tv, zet hem aan en stream uw favoriete programma's, films en muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon.

Werkt met je favoriete apps

Stream vanuit duizenden Android en iPhone®-apps, zoals YouTube Music, Netflix, Hulu, HBO NOW, Google Play Movies en meer.

Chromecast + Google Home

Zeg gewoon wat je wilt kijken vanuit compatibele apps en bedien je tv handsfree, met Chromecast en Google Home die naadloos samenwerken. Speel, pauzeer, pas het volume aan en meer. Geen afstandsbediening nodig.

Stream heel eenvoudig vanaf je laptop naar je tv

Geef het scherm van je laptop weer op je tv via de Chrome-browser. Surf op het internet of bekijk je media op een groot scherm.

Google Chromecast

Google Nest Mini én Google Chromecast

Cadeau bij je Alles-in-1-pakket

Word nu klant van Budget Alles-in-1 en je ontvangt de Google Nest Mini én Google Chromecast (t.w.v. € 100,-). Zo haal je het beste uit je internet. Controleer de beschikbaarheid van Budget Alles-in-1 op jouw adres, stel je pakket samen en je vindt beide producten binnenkort op je deurmat.

Bekijk aanbod
Google Nest Mini én Google Chromecast