You're on the prod environment.

Geniet van fantastisch geluid

Mooi geluid én een helpende hand in huis

De Google Nest Audio: nu cadeau bij stroom & gas

Sowieso natuurlijk een goed idee om te kiezen voor de blijvend lage tarieven van Budget Energie. Maar, als je dat nu doet, dan ontvang je tijdelijk ook nog eens de Google Nest Audio t.w.v. € 99,-. Een slimme speaker die ervoor zorgt dat geluid klinkt zoals het hoort te klinken. Daarnaast kun je ook andere slimme apparaten erop aansluiten, die je met een simpele “Hey Google” op afstand bestuurt. Mooi geluid én een helpende hand dus. Ideaal.

Bestel Energie

Google Nest Audio

Nu € 99,- € 0,- bij stroom & gas

De Google Nest Audio voorziet je huis van geluid zoals geluid hoort te klinken. De (we gaan even technisch) woofer, tweeter én tuningssoftware zorgen ervoor dat je muziek nog beter klinkt. Daarnaast sluit je ook je andere slimme apparaten aan op deze speaker. Zo hoef je je gezinsleden niet meer te smeken het licht achter zich uit te doen. Zeg gewoon “Hey Google” en geef ‘m de opdracht je lampen uit (of aan) te zetten, de tv te bedienen, en meer.

Google Nest Audio

Een veelzijdige speaker

Dit heeft Google Nest Audio in z’n mars

Zoals net al even benoemd is, is de Google Nest Audio een veelzijdige slimme speaker. Naast perfect geluid kun je de Nest Audio ook inzetten als hulp in huis, met een simpele “Hey Google, …”.

Weten wat-ie echt allemaal kan? Nou, ga er maar eens voor zitten en lees het even door.

Kamervullend geluid

Met de Google Nest Audio heb je een rijk en vol geluid. Hij zorgt voor heldere zang en krachtige bassen die de kamer vullen. Daarnaast past de Nest Audio zich aan aan je omgeving én de audio die je luistert. Zo klinken muziek, nieuws, radio, podcasts en audioboeken nog beter en duidelijker.

Hulp in huis

Koppel al je slimme apparaten en je hebt aan de Google Nest Audio ook een hele fijne hulp in huis. Zonder weerwoord (ook weleens fijn) speelt-ie je muziek af of zet de lichten aan of uit. Het enige dat je hoeft te doen is al je slimme apparaten aansluiten en te starten met “Hey Google”.

Stijlvol én duurzaam

De kleur en het slanke ontwerp van de Google Nest Audio passen bij elk interieur. Daarnaast is dit product ontworpen voor duurzaamheid. De ombouw bestaat namelijk voor 70% uit gerecycled plastic. Mooi en milieuverantwoord dus!

Ingebouwde privacy

De Nest Audio is ontworpen om je privacy te beschermen. Wel zo prettig. Je kunt je meest recente spraakopdracht verwijderen door te zeggen “Oké Google, verwijder wat ik net heb gezegd”. Gebruik daarnaast de microfoonschakelaar aan de achterkant om de microfoons uit te schakelen. Het lampje wordt dan oranje.

Google Nest Audio

Gratis Google Nest Audio

Nu cadeau bij stroom & gas

Word nu klant van Budget Energie voor je Groene Stroom & Gas en ontvang naast combikorting en welkomstvoordeel, óók de gratis Google Nest Audio t.w.v. € 99,-. Voordeel op voordeel op voordeel dus. Bekijk nu direct hoeveel je bij ons kunt besparen, kies je energiecontract en geniet onder andere van deze veelzijdige speaker.

Bekijk aanbod
Overstappen is simpel