Stel je Alles-in-1-pakket samen

Vul je postcode en huisnummer in en zie direct of Budget Alles-in-1 ook beschikbaar is op jouw adres.

Gratis
Google Nest Wifi
t.w.v.
€ 259,-

Klanten van Budget Energie krijgen elke maand € 5,- combikorting. Ben je ook klant bij Budget Energie? Dan krijg je, zolang je klant bent van Budget Energie én Budget Alles-in-1, € 5,- combikorting per maand op je Alles-in-1-factuur! Je ontvangt de korting zodra de actieperiode van je contract is afgelopen.

Nu met Google Nest Wifi-router en -punt (bij Internet en TV)
óf 8 maanden korting op je abonnement
Gratis overstapservice
Elke maand combikorting
Gewoon goede service

Betrouwbaar én goedkoop

Via het KPN-netwerk

Het KPN-netwerk is in onze ogen degelijk en betrouwbaar. En laten we nou precies via dat netwerk onze telecomdiensten aanbieden. Goed geregeld dus. Benieuwd naar de mogelijkheden van Budget Alles-in-1 op jouw adres? Vul dan bovenaan de pagina je postcode en huisnummer in en bekijk ons aanbod.

Google Nest Wifi

Gratis bij Internet & TV

Stap één om onbezorgd te internetten in huis is natuurlijk het afsluiten van een Budget Alles-in-1-pakket. Volledige, snelle en betrouwbare wifi in heel je huis, van kelder tot zolder, gaat soms niet (hoe graag we ook willen) zonder een wifiversterker. En dat is hierbij opgelost. Word nu klant bij Budget Alles-in-1 voor je Internet & TV en ontvang een Google Nest Wifi-router en -punt cadeau (t.w.v. € 259,-). Liever korting? Dat kan ook. Kies zelf je welkomstvoordeel.

Een Google Nest Wifi-router en -punt zorgen voor een snelle en betrouwbare wifi-verbinding in je hele huis. Daarnaast is het Wifi-punt ook nog eens een slimme speaker, waarop je muziek kunt afspelen. Mooi meegenomen dus. Meer weten? Je leest het hieronder.

Alles is verbonden
 • Nest Wifi is eenvoudig in te stellen, gewoon met de Google Home-app [1].
 • Maakt gebruik van mesh-technologie om in het huis snelle en betrouwbare wifi te hebben [2].
 • Met beveiliging die automatisch wordt bijgewerkt, zodat je netwerk goed beveiligd blijft.
 • Werkt op intelligente wijze achter de schermen om je wifi snel te houden [3].

[1] De minimale OS-vereisten vind je op g.co/nestwifi/req.
[2] De grootte van het huis, het gebruikte materiaal en de indeling kunnen het wifi-signaal beïnvloeden. Grotere huizen of huizen met dikkere muren of een lange, smalle indeling hebben voor een volledige dekking mogelijk extra wifi-punten nodig. De sterkte en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van de internetprovider.
[3] De sterkte en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van de internetprovider.

Wifi opnieuw uitgevonden
 • Gebruik je smartphone om waar dan ook de snelheid van je netwerk te controleren [1].
 • Stel schema‘s op om schermtijd te beheren, de toegang tot bepaalde inhoud te beperken en wifi te onderbreken voor bepaalde apparaten.
 • Geef apparaten prioriteit om over hogere snelheden te beschikken wanneer je die nodig hebt.

[1] De minimale OS-vereisten vind je op g.co/nestwifi/req.

Jouw huis, jouw regels
 • Het Nest Wifi-punt heeft een ingebouwde speaker met de Google Assistent, zodat je door alleen je stem te gebruiken muziek kunt afspelen, je netwerk kunt beheren en geschikte apparaten kunt bedienen [1].
 • Geschikte apparaten toevoegen, instellen en beheren in je netwerk, allemaal vanuit de Google Home-app [2].
 • De ideale basis voor je behulpzame huis. Probleemloze connectiviteit voor honderden apparaten van je favoriete merken.

[1] Voor het bedienen van bepaalde apparaten en functies in huis is een compatibel smartapparaat vereist. Het Wifi-punt is uitsluitend geoptimaliseerd voor bepaalde contentservices.
[2] Voor het bedienen van bepaalde apparaten en functies in huis is een compatibel smartapparaat vereist. Ga naar g.co/nestwifi/explore voor een lijst van partners en geschikte apps.

Stijlvolle eenvoud
 • Stijlvolle, op keramiek geïnspireerde apparaten die niet misstaan in je interieur.
 • Eenvoudige en onopvallende verlichting om je te laten weten dat het netwerk actief is en de Google Assistent je verzoek heeft gehoord.
 • Om rekening te houden met het milieu is de ombouw van de Nest Wifi-router gemaakt van 45% gerecycled plastic. De ombouw van Nest Wifi-punten is gemaakt van 40% gerecycled plastic.
Google Nest Wifi

Na je aanvraag

Hoe loopt je aanmelding of overstap?

Bevestiging aanmelding + Alles-in-1-contract

Binnen een minuut ontvang je je aanmeldbevestiging. Vervolgens gaan we aan de slag met het opmaken van je Alles-in-1-contract. Je ontvangt je contract binnen een uur per e-mail.

Wettelijke bedenktijd

Vanaf het moment dat we je het Alles-in-1-contract hebben gestuurd, gaat de wettelijke bedenktijd van 14 dagen in. Wil je toch je Alles-in-1-contract annuleren? Dan kan dit zonder opgaaf van reden binnen de bedenktijd. Al heten we je natuurlijk liever welkom als nieuwe klant.

Overstapservice

Maak je gebruik van onze gratis overstapservice? Goede keuze. Wij zorgen er dan voor dat je contract wordt opgezegd bij je huidige provider. Dan heb je er zelf geen omkijken naar. (Dit kan trouwens alleen als je nu klant bent bij KPN, Netvisit, Online, Plinq, T-Mobile Thuis, Tele2, Telfort, XS4ALL, Delta of Ziggo.) We zorgen ervoor dat je tijdens de overstap niet zonder internet en tv komt te zitten of extra moet betalen door je overstap. Ben je klant bij een andere provider of ga je binnenkort verhuizen? Dan moet je zelf je contract opzeggen.

Installatieafspraak maken

Heb je gekozen voor installatie door een installateur? Dan krijg je een e-mail van ons zodra je een installatieafspraak kunt inplannen. Was je klant bij Ziggo óf heb je gekozen voor een glasvezelpakket? Dan komt de installateur gratis bij je langs.

Eerste incasso

Bij Budget Alles-in-1 betaal je het maandbedrag voorafgaand aan de maand van levering. Het maandbedrag voor de eerste maand wordt dus van je rekening afgeschreven voordat je online gaat.

Installatiepakket

Om online te kunnen gaan heb je ons installatiepakket nodig. Ongeveer 2 weken voor de startdatum sturen we het pakket met de pakketservice van PostNL naar je huis. Je ontvangt per e-mail een Track & Trace-code. Zo weet je precies wanneer je je pakket kunt verwachten.

Installatie

Installeer je zelf je installatiepakket? Gebruik dan de bijgevoegde handleiding uit je pakket. De installatie is hiermee in een handomdraai geregeld. Ons advies is trouwens om niet eerder te installeren dan de startdatum.

“Een blijvend lage prijs én een betrouwbaar KPN-netwerk”

Installatie zonder gedoe

Installatie moet geen gedoe zijn. We helpen je dus graag op weg. Je kunt ervoor kiezen om zelf je Alles-in-1-product te installeren met onze simpele handleiding of je kunt kiezen voor een installateur. Heb je glasvezel? Geen probleem. Onze installateurs komen langs om je te helpen.

Lees meer

          Installatie alles-in-1 pakket

Elke maand € 5,- combikorting

Combineer Budget Mobiel met Energie en Alles-in-1

Budget Thuis is er voor de nuchtere Nederlander die niet in mooie praatjes gelooft en niet te veel wil betalen. Wij beloven minder: minder betalen, minder gedoe en minder blabla. Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan krijg je bovenop de lage prijs nog eens elke maand minimaal € 5,- combikorting. Wat kan oplopen tot € 30,- per maand. En wel zo handig. Je energie- en telecomdiensten onder één dak.

Meld je aan

          Combikorting Budget Energie

Nu ook Budget Alles-in-1

Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. En we hebben de smaak te pakken! Nóg meer saaie producten leveren, daar worden we heel blij van... Producten die je als huishouden móet hebben. Maar waar je het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. En zo min mogelijk voor betaalt natuurlijk!

Daarom bieden we naast Budget Energie sinds kort ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk). Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.

Internet, tv en bellen; hoe dan?

Het KPN-netwerk is in onze ogen degelijk en betrouwbaar. En laten we nou precies via dat netwerk onze telecomdiensten aanbieden. Goed geregeld dus. Benieuwd naar de mogelijkheden van Budget Alles-in-1 op jouw adres? Vul dan bovenaan de pagina je postcode en huisnummer in en bekijk ons aanbod. ADSL of glasvezel? Je internetsnelheid? Alles-in-1 of een los internetpakket? Je ziet direct wat de mogelijkheden op jouw adres zijn. Daarnaast lees je er meer over al onze extra tv-pakketten (van FOX Sports tot Videoland). Ook niet onbelangrijk.

Van installatie tot werkende WiFi

Meld je je aan voor Budget Alles-in-1, dan wil je een product dat werkt. En iets waar je geen omkijken naar hebt. Heb je glasvezel? Geen probleem. Onze installateurs komen langs om je te helpen. Hetzelfde geldt ook bij een overstap vanaf Ziggo. Ook dan komt de installateur gratis langs. Kies je ervoor zelf het pakket te installeren? Gebruik dan onze simpele handleiding. Hierin staan alle installatiestappen op een rijtje. Je krijgt bij Budget Alles-in-1 ook de keuze uit alle bekende televisiepakketten- en zenders. Dat is natuurlijk wel het minste dat we je kunnen bieden.