Disclaimer

Aansprakelijkheid

De websites van Budget Energie en Budget Alles-in-1 zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden of typefouten bevatten. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Evenmin garanderen wij dat de websites foutloos functioneren. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze sites kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van deze websites.

Copyright

Niets van deze websites mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming Budget Energie en Budget Alles-in-1 worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik. Budget Energie en Budget Alles-in-1 behouden zich het recht voor om deze bepalingen op ieder moment te wijzigen.

NLEx is Budget Alles-in-1 geworden

NLE en Budget Energie hebben de krachten gebundeld om de prijzen voor energie en internet, tv en bellen zo laag mogelijk te houden. NLEx heeft daarom een nieuwe naam gekregen, namelijk Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen). Het scherpe aanbod is hetzelfde gebleven, dus meld je snel aan! Ben je al klant? Dan hebben we je per e-mail geïnformeerd over deze wijziging.

Sluiten